VakantieBijbelFeest

De Vakantie Bijbel Feest organiseert in Oude-Tonge op verschillende tijdstippen in het jaar activiteiten om kinderen in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar te vertellen wie de Heere Jezus is en wat Hij voor hen wil betekenen. Zij doen dat door middel van verschillende activiteiten met als hoogtepunt natuurlijk de VBF-dagen op woensdag en donderdag in de eerste week van de zomervakantie in de tent aan de Melkweg.

Tijdens deze dagen vertellen we twee Bijbelverhalen, kijken we naar sketches (van Bram en Britt), spelen we spelletjes, zingen we heel veel liedjes, knutselen we en als afsluiting eten we gezellig iets met elkaar bijv. pannenkoeken. Op donderdagavond is de VBF zomeravond. Deze avond genieten we van mooie muziek, kunt u een beetje sfeer proeven wat er op de VBF gedaan wordt en wat de kinderen gehoord en geleerd hebben. Na afloop zullen we dan ook gezellig met elkaar wat drinken om elkaar beter te leren kennen. Iedereen is WELKOM!

Daarnaast proberen we ook op andere momenten, bv. rond Kerst en/of Pasen, Pinksteren, contact te hebben met de kinderen. Dit doen we dan bijvoorbeeld door het organiseren van een jongerendienst, lichtjestocht, knutselmiddag, theatervoorstelling of iets anders.
 
Wilt u van alles op de hoogte blijven, neem af en toe een kijkje op de kerkapp, deze website of volg ons op www.facebook.com/vbfoudetonge voor de laatste informatie.

Contactpersonen: Marjolein Klem, Ellen van der Linden, Mirella Koppenaal, Eelkje Bouter, Marlotte van Oostenbrugge, Hans Fase, Mirian Goedegebuur en Elaine Meijer