• zo 28 april

• 19:30 Gemeenteavond
  • Bekijk de volledige agenda >
Stempel Hervormde gemeente Oude Tonge
Ook zei Hij: Zo is het Koninkrijk van God: als wanneer iemand het zaad in de aarde werpt en slaapt en opstaat, nacht en dag; en het zaad ontkiemt en wordt lang, zonder dat hij zelf weet hoe. Want de aarde brengt vanzelf vrucht voort: eerst de halm, daarna de aar, daarna het volle koren in de aar. En als de vrucht het toelaat, zendt hij meteen de sikkel erin, omdat de oogsttijd aangebroken is.
Marcus 4:26-29

Hervormde Gemeente Oude-Tonge

Welkom op de website van de Hervormde Gemeente van Oude-Tonge!

Via deze website willen we u informeren over ons "gemeente zijn" in het dorp Oude-Tonge en daarbuiten.

De Hervormde Gemeente van Oude-Tonge maakt deel uit van de Protestantse Kerk in Nederland. Binnen deze landelijke kerk kan onze gemeente gerekend worden tot de modaliteit van de Gereformeerde Bond.

De Bijbelse roeping van de gemeente is de grote daden van God te verkondigen aan iedereen. De samenkomst in de zondagse eredienst is het centrum van ons gemeente zijn en de prediking van Gods Woord is het hart van de eredienst.

Deze zondagse eredienst vindt 's morgens plaats om 10:00 en 's avonds om 18:00 uur. In deze diensten staan de lofprijzing en Woordverkondiging centraal. Wij nodigen u en jou van harte uit om deze diensten met ons mee te vieren!