Update: aanmelden via Kerktijd.nl

Beste gemeenteleden/bezoekers,kerktijd.nl

Ter informatie:
Kijk af en toe eens in uw account op kerktijd.nl of het nog naar wens is ingevuld, u wordt namelijk alleen uitgenodigd voor de items waar u zich voor heeft aangemeld.

Heeft u een uitnodiging ontvangen, dan is deze 48 uur geldig, reageert u binnen deze tijd niet met de knop (ik kom wel) of (ik kom niet) dan zal het programma automatisch andere bezoekers gaan uitnodigen en is uw uitnodiging verlopen.

Er staan behoorlijk wat mensen ingeschreven het kan zo zijn dat het soms even duurt voor u een uitnodiging ontvangt, graag verwachten wij uw begrip hiervoor.

Mocht u nog vragen hebben, kunt u natuurlijk altijd een mail sturen of bellen naar: wijnandmeijer@telfort.nl
Telefoonnummer: 0623281991

Met vriendelijke groet,
Namens uw kerkenraad