Uitnodiging voor de vrouwenochtend

Kom ook naar de vrouwenochtenden van  Vrouwenvereniging Kerk(k)ring!

U/jij  bent allen van harte uitgenodigd om samen met ons Bijbelstudie te doen, samen te bidden, gezellig samen koffie te drinken…

We komen één maal per 4 weken op woensdagmorgen bij elkaar in Diakonia. Vanaf 9.15 uur staat de koffie of thee klaar en om 9.30 uur beginnen we. Ongeveer 11.30 uur sluiten we de ochtend af.

Meestal doen we een Bijbelstudie over een Bijbelboek of persoon uit de Bijbel. We gebruiken daar dit seizoen de Bijbelstudies voor uit de uitgave 2021/2022 van "Van vrouw tot vrouw" van de Hervormde Vrouwenbond. Het thema is Het Koninkrijk van God.  We maken  een reis door de hele Bijbel, van Genesis in het Oude Testament tot  Openbaringen in het Nieuwe Testament. Zo ontdekken we Gods boodschap over zijn Koningschap en leren we hoe we daaruit kunnen leven.

Verder vieren we samen Kerst en Pasen en hebben we een gezellig uitje.

De eerste bijeenkomst van dit seizoen zal DV woensdagochtend 29 september plaatsvinden!

Data van de vrouwenochtenden staan op deze website in de agenda en worden bekend gemaakt via de Zaaier.

We hopen u/jullie  allemaal weer te ontmoeten en nieuwe gezichten zijn natuurlijk van harte welkom!

Hartelijke groet, namens het bestuur van vrouwenvereniging Kerk(k)ring,